Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (3.02 secunde)
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
Ocuparea fotoliului de succesor al lui Basescu la Primaria Generala a Capitalei, in urma alegerilor ce vor fi organizate peste cateva luni, scoate in evidenta inerentele rivalitati dintre liberalii si democratii bucuresteni, PNL grabindu-se sa-l propuna pe viceprimarul Ludovic Orban pentru candidatura interna a Aliantei D.A.
Astfel, componenta Consiliului de Administratie, stabilita la sfarsitul anului trecut odata cu anuntarea intentiei ministerului condus atunci de Miron Mitrea de a cadorisi Primaria si Consiliul Judetean Constanta cu o parte substantiala din actiunile CN APMC, este urmatoarea:
Imediat ce a fost oficializata candidatura lui Vasile Blaga, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, cel mai probabil candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat ca prin nominalizarea fostului ministru de Interne PD-L va pierde Bucurestiul deoarece "bucurestenii vor altceva". "PD-L va pierde Primaria Capitalei.
Candidatul democrat-liberal la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat luni ca, daca nu va castiga alegerile, va demisiona din functia de lider al organizatiei PDL Bucuresti.
la Primaria Capitalei a creat primele disensiuni serioase intre PNL si PD, prin contestarea si verificarea sondajelor de opinie pentru stabilirea celui care se va prezenta in fata bucurestenilor.
Democratii vor sa aplice la alegerile pentru Primaria Capitalei reteta fostului lor sef, Traian Basescu: ... a€žVa pot spune ca ambitia noastra este sa castigam Primaria Capitalei din primul tur. ... pentru Primaria Municipiului Bucuresti, afla in premiera despre aceasta sarcina trasata de partid.
Ea confirma ca desemnarea lui Marian Vanghelie drept candidat al PSD pentru Primaria Capitalei este doar “o parghie“ pentru ca postul sa fie adjudecat fara batai de cap de Adriean Videanu.
Adriean Videanu si Marian Vanghelie, principalii candidati la Primaria Capitalei, au avut ieri prima confruntare. ... “Sunt dispus sa cedez acele licente lui Vanghelie sau oricui le poate gestiona, pentru a lamuri public acuzatiile la adresa mea“, a mentionat de la bun inceput candidatul PD la Primaria Capitalei.
Marian Vanghelie, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, s-a inscris ieri in cursa oficiala pentru Primaria Capitalei.
Preda o provoaca si pe Elena Udrea sa candideze la Primaria Capitalei, sustinand ca ea trebuie sa intre intr-o batalie care sa o califice in sfarsit pentru politica mare. ... • Pe cine vedeti candidand la Primaria Capitalei?
Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2 Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral"
Mai tarziu vom vedea cum primaria s-a folosit de aceasta prevedere care ar putea duce la asa-zisa privatizare a Salubritatii, lucru de care tocmai primarul Antonie Solomon ii acuza pe viceprimar si pe directorul Flavius Sirop ca il pun la cale.
Cristian Popescu Piedone, candidatul USL la Primaria Sectorului 4 al Capitalei Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida din partea USL pentru un nou mandat la primaria sectorului 4, a anuntat liderul PSD Victor Ponta.
O alta problema aflata pe ordinea de zi a conferintei a reprezentat-o raportul inspectiei ce a avut loc la Primaria comunei Ghindaresti. ... "Acest raport, ce arata modul abuziv in care este condusa Primaria de la Ghindaresti, va ajunge si pe masa politiei”, a mai afirmat prefectul judetului nostru.
Astfel, in statiunile Venus si Olimp, furnizarea curentului electric se face intr-un mod defectuos, fapt care, concluzioneaza primarul Mangaliei, va duce fie la adoptarea de catre societatea Electrica a unui plan de refacere a instalatiilor invechite, fie va determina Primaria sa refaca aceste instalatii pe propria cheltuiala.
Primaria nu si-a recuperat banii nici pina in prezent. Societatea lui Dilgoci a intrat in faliment, iar Primaria Tirgu Jiu s-a inscris la masa credala pentru a-si recupera banii.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Primaria trebuie sa asigure serviciile complete de pe plaje, dar toate incasarile merg de fapt la Apele Romane.
Primaria Comana a fost amendata de Directia de Sanatate Publica Constanta cu 40 de milioane de lei pentru starea deplorabila in care se afla scoala din localitate.
google-analytics.com